Onze Service

Wat kunt u wel en niet van ons verwachten?

Onze Eisen

Wij doen ons best om u te helpen, helpt u ons ook?

De Spelregels

Wij nemen de verantwoordelijkheid om u op de beste manier mogenlijk te helpen, dit verwachten wij ook terug. Indien u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden voor onze premium service verwachten wij dan ook een stukje exclusiviteit. U deelt geen signals, informatie of updates uit de groep of het kanaal. Wij zullen hier streng op toezien en de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. Indien u onze voorwaarden schendt sluiten wij juridische vervolging en onmiddellijke ontzegging van de dienst niet uit.

Resultaten & Risico's

Onze resultaten worden netjes voor u bijgehouden binnen de groep in een overzicht en op de daarvoor bedoelde pagina op de website. Uiteraard zijn de prestaties uit het verleden geen garantie voor de toekomst, echter zijn wij zeer trots op wat we tot nu toe hebben bereikt. Zoals aangegeven in de disclaimer, de handel in cryptocurrency is enorm volatiel. Zorg dat u op de hoogte bent van de risico's!


Wat wij WEL doen:


* U voorzien van signals voor educatieve doeleinden.
* U ondersteunen in de spannende wereld van cryptocurrencies.
* U voorzien van onze mening omtrent bepaalde cryptocurrencies.
* U voorzien van educatie waardoor u zelf in staat bent tot het maken van een waterdichte technische analyses van charts.

Wat wij NIET doen:


* U voorzien van financieel advies
* Het beheren van uw fondsen
* Het geven van garanties over de resultaten
* Traden van accounts voor leden

Meer informatie

Heeft u een vraag? Wij hebben een antwoord! Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de contact pagina. U kunt mij makkelijk bereiken via email of via de telegram groep. uiteraard bent u ook vrij om naar de resultaten te vragen aan andere leden. See you @ Telegram!

Volg ons op social media


Facebook Twitter
Join nu!